ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

2400_1846

Πρόκειται για τη μελέτη και επίβλεψη έργου ανακαίνισης εσωτερικών χώρων τριώροφης κατοικίας 350 τ.μ. στο Παλαιό Ψυχικό. Από τη μικρή κλίμακα του επίπλου και τον σχεδιασμό ιδιοκατασκευών σε πολλούς χώρους της κατοικίας, μέχρι την εφαρμογή νέων τεχνολογικών smart συστημάτων, οι χώροι της μεζονέτας της δεκαετίας του '90 επανασχεδιάστηκαν και εκσυγχρονίστηκαν με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της οικογένειας. Αντίστοιχα διαμορφώθηκαν και οι υπαίθριοι χώροι που περιβάλλουν την κατοικία.

Μελέτη Εφαρμογής- Διαχείριση Έργου- Επίβλεψη

Έτος κατασκευής: 2019
Κατάσταση: Ολοκληρωμένο

800-600-5
Single photo enhanced with easyHDR 3.14.1: DSC_0628.exr
800-600-6
800-600-1
800-600-7
800-600-8
800-600-4
800-600-3
800-600-2
DSC_0680-r4LowRes
Dsc_0681-LowRes
DSC_0692-rrLowRes

Share Project :